FysioPlusWater

Trainen en revalideren

Water maakt alles lichter, maar biedt weer meer weerstand dan lucht. Een perfecte manier om te trainen en/of te revalideren.  Fysiotherapie in het water (FysioPlusWater) vermindert de belasting van jouw gewrichten terwijl je wel jouw kracht, stabiliteit en mobiliteit traint. De oefeningen in het water zorgen voor een verbeterde conditie en voor soepele spieren en gewrichten. In het water ga je onder begeleiding aan de slag met een op maat gemaakte oefenprogramma.

Gebruik bij specifieke gezondheidsproblemen

Voordat wij met mensen in het water gaan plannen wij een intake met patiënt om te kijken of water een geschikte (extra) behandeloptie is. Wij gebruiken al jaren het water bij specifieke gezondheidsproblemen en laten dit soms ook parallel lopen naast de manuele therapie behandelingen.

Samen bewegen is gezellig, motiverend en goed voor de sociale contacten! FysioplusWater is ook geschikt voor de niet-geoefende zwemmer. Alle oefeningen kunnen op eigen tempo en niveau worden uitgevoerd.

De FysioPlusWater therapie vindt plaats in het Biljoen Bad in Velp

In 2023 zijn wij begonnen met Swim and Run Indoor (SRI). Een nieuwe sport in het water, waarbij hardlopen op de loopband afgewisseld wordt met zwemmen.

Manuele therapie

Dry needling

Revalidatie

Running Therapie

Therapie in water