Fysio praktijk Busser Tjoonk

U bent welkom

Fysio praktijk Busser Tjoonk is een kleinschalige praktijk waar u kunt rekenen op persoonlijk en grote betrokkenheid bij uw behandeling. Wij zijn gehuisvest binnen het gezondheidscentrum Eenplus in Velp waar wij samenwerken met huisartsen, specialisten en uw zorgverzekeraar. Via goede communicatie, overleg en gezamenlijk consult bepalen we de voor u optimale therapievorm.

 

Huub Busser

Fysio- en manueel therapeut

Centraal in de therapie staat bij mij het verbeteren van uw gewrichtsbewegingen in het hele lichaam. De therapie richt zich op het wegnemen van de oorzaak en niet zozeer op het bestrijden van symptomen. De behandelmethode volgens Manuele therapie Utrecht:

Specifieke handgrepen aan de gewrichten die met grote nauwkeurigheid, zachte druk en zo mogelijk pijnvrij uitgevoerd worden. Er is sprake van sturen in gewrichten en géén kraken. Als de voorwaarden om goed te kunnen bewegen hersteld zijn verbeteren uw klachten meestal na een aantal behandelingen.

Busser Tjoonk fysio- en manuele therapie Huub Busser

Onderzoek, analyse, advies en behandelplan:

BIG-nummer: 89033345504

Wat houdt de meting van medimouse in?

Busser Tjoonk fysio- en manuele therapie Sjoerd Tjoonk

Sjoerd Tjoonk

Fysio- en manueel therapeut MSc

Ik ben Sjoerd Tjoonk, in Velp geboren en getogen en sinds 2010 werkzaam als fysio- manueeltherapeut in het gezondheidscentrum aan de Rozendaalselaan. Ik heb de  opleiding tot manueel therapeut (MSc) bij de SOMT gevolgd. Als manueeltherapeut benader je een gewrichtsklacht niet alleen lokaal. Zeker met de kennis dat ieder persoon uniek is aan zijn eigen bouw, houding en manier van bewegen. 

Bij mij staat uw hulpvraag centraal en is de therapie gericht op blijvend resultaat.

BIG-nummer: 19912893804

Direct toegankelijk

Voor een fysio- manuele therapie behandeling is geen verwijsbrief van een arts nodig. U mag met uw klachten uiteraard eerst langs uw huisarts gaan, maar dit is niet noodzakelijk. Voor een chronische indicatie heeft u altijd een verwijzing van uw arts nodig. Wanneer u zich direct bij de fysio- manueel therapeut aanmeldt zal er eerst een screening plaatsvinden. In een kort vragengesprek en onderzoek wordt dan bekeken of u met uw klachten op het juiste adres bent.

Als u zich met een verwijzing bij fysio praktijk Busser Tjoonk meldt is deze screening niet nodig.

Wachtkamer praktijk Fysiotherapie manueel therapie busser Tsjoonk Velp
Busser Tjoonk fysio- en manuele therapie gezondheidscentrum eenplus

Naast de eventuele screening zal de eerste behandeling bestaan uit een intakegesprek en onderzoek. Aan de hand van de uitkomst hiervan maakt de fysio- manueel therapeut een behandelplan. Dit behandelplan is geheel gericht op uw klachten en hulpvraag en zal met u worden besproken.

Wilt u bij het eerste bezoek uw legitimatiebewijs en een grote handdoek meenemen.

Busser Tjoonk fysio- en manuele therapie gezondheidscentrum eenplus
Behandeling aan huis

Als uw arts op de verwijzing aangeeft dat u aan huis behandelt dient te worden dan komen wij bij u thuis.

Vergoedingen en kosten

Wij hebben voor 2024  contracten met alle zorgverzekeraars, behalve met Zorg & Zekerheid en Salland zorgverzekeraar. Bij deze twee zorgverzekeraars krijgt u de behandeling grotendeels vergoedt. Fysiotherapie zit voor personen tot 18 jaar in het basispakket van de zorgverzekering. Boven de 18 jaar is een aanvullende verzekering nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie dan vergoedt uw verzekeraar rechtstreeks aan ons. 

Niet aanvullend verzekerd?

Indien u niet aanvullend verzekerd bent of u bent door uw budget of aantal behandelingen heen dan gelden de volgende tarieven bij ons:

Fysio praktijk Busser Tjoonk

Tarieven

Voor tape of overige verbruiksmiddelen kunnen wij kosten in rekening brengen

Busser Tjoonk fysio- en manuele therapie Huub Busser
Openingstijden

Maandag

8:00 – 19:00

Dinsdag

8:00 – 19:00

Woensdag

8:00 – 19:00

Donderdag

8:00 – 19:00

Vrijdag

8:00 – 19:00

Zaterdag

9:00 – 13:00